Energie in beweging

Energie in beweging brengen vaak emoties in beweging Deze energie wil zich graag bevrijden van de spanning die emoties oproepen. Maar als die energie in beweging verstoort wordt of niet vrijuit kan stromen, vormt zich een energieblokkade. Als je liefde wilt delen en je kunt dit aan niemand kwijt kan er een blokkade ontstaan. Wanneer je angstig bent en je bent niet in staat om er contact mee te maken, kan dit een blokkade teweegbrengen. Als je boos bent en je bent niet in staat om dit te uiten kan dit een blokkade veroorzaken. Blokkades staan aan de voet van allerlei vervelende verschijnselen. Want een energieblokkade kan voor ingewikkelde complicaties zorgen. Zo kun je je van binnen verdrietig voelen, maar aan de buitenkant doen alsof je blij bent.

Energie in beweging die zich niet kan bevrijden wordt een energieblokkade, ze komt vast te zitten. Het is net als een rivier, wanneer een deel van het water gaat bevriezen. Naarmate het langer vriest, wordt de stroom van de rivier steeds meer belemmerd. Als al het water bevroren is komt het stromen van de rivier tenslotte volledig tot stilstand. Bij sommige mensen zijn energieblokkades stukken ijs geworden die de energie in beweging ernstig blokkeren. Maar soms is het leven van mensen totaal bevroren, de energie in beweging is volledig tot stilstand gekomen. Dan is het eerste vereiste, het ijs weer te doen smelten En om het ijs te laten smelten dient een effectieve methode te worden toegepast.

Ademwerk-opleidingen,. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Eén gedachte over “Energie in beweging”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s