Reichiaans Ademwerk

Reichiaans Ademwerk is het resultaat van het pionierswerk van Wilhelm Reich. Het is een vorm van Ademwerk om de vrije stroom van energie te herstellen. Reichiaans Ademwerk heeft als doel bevrijding van de pantsers die aanwezig zijn in je weefsels en organen en tevens  van je emotionele en mentale processen die daar verband mee houden. Het werken met de adem, beweging en stem, legt de mechanismen van verdediging en bescherming bloot. Het stelt je in staat je bewust te worden van je geblokkeerde en onderbroken energiestroom. Deze houden vaak direct verband met oude pijn, verdriet, woede en traumatische gebeurtenissen.

Het zijn onverwerkte , verouderde reactiepatronen en verborgen herinneringen die naar de achtergrond zijn verdrongen. Wanneer deze vroegere traumatische ervaringen worden verwerkt en geïntegreerd ben je in staat gezondere en meer bruikbare manieren van zijn en doen te ontwikkelen. Het werken met de adem, beweging en stem helpt dit proces te voltooien. Het maakt het gemakkelijker de energiestroom te reguleren. Deze golf van bevrijde energie schept nieuwe mogelijkheden in lichaam en geest en in de interactie met anderen en de wereld

Ademwerk-opleidingen. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s