Beeindiging Praktijk

Na ruim 45 jaar met veel voldoening gewerkt te hebben in mijn praktijk Bevrijdend Ademwerk, heb ik nu toch de knoop doorgehakt om met mijn praktijk werkzaamheden te gaan stoppen. Mijn leeftijd en energie spelen daar een rol bij. Ik voel me een dankbaar mens dat ik dit werk heb kunnen doen, en het geeft me voldoening dat ik op deze manier mooie en ook stimulerende contacten mocht hebben met heel veel  mensen en een steentje kon bijdragen aan hun welzijn. 

Toch ga ik niet helemaal stoppen, je zou kunnen zeggen dat ik in een wat langzamere fase ben beland.  Van nu af aan ga ik me  nog uitsluitend bezig houden met de Opleiding Reichiaans Ademwerk.In die 45 jaar heb ik waardevolle ervaringen opgedaan, en ik wil die expertise nu graag doorgeven, aan iedereen die er geïnteresseerd in is, of behoefte aan heeft. Het is een ervaringsgerichte opleiding waarin je veel gaat ervaren en krijgt aangereikt. De opleiding is uitermate geschikt , niet alleen voor aankomende en professionele therapeuten, maar ook voor andere belangstellenden die graag  op een diepgaand niveau dit mooie vak willen leren, of willen integreren in hun eigen werk.

Met deze website tracht ik informatie te geven over deze vorm van psychotherapie die oorspronkelijk ontwikkeld werd door Wilhelm Reich. Hoewel zijn werkwijze altijd veel belangstelling heeft getrokken, is er maar weinig over geschreven dat voor de gemiddelde lezer begrijpelijk is. Met dit schrijven zal ik proberen zoveel mogelijk vakjargon te vermijden. Hiermee  hoop ik een bijdrage te kunnen leveren tot een juiste beeldvorming t.a.v de Reichiaanse methoden,  bij een ieder die belangstelling heeft in Lichaamsgerichte therapie. En in het bijzonder voor diegenen die zich willen scholen in het Reichiaanse werk.

Ademwerk-opleidingen.St.Bonifaciusstraat 22. Leidschendam.

Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s