Doelstelling van deze site

Deze website heeft als doel een bijdrage te  leveren tot een meer gefundeerde beeldvorming ten aanzien van het werk van Reich,  bij vakgenoten die niet geschoold zijn in lichaamsgerichte therapie. Ik ben van mening dat psychotherapeuten op zijn minst enige kennis en ervaring moeten hebben met lichaamswerk. Deze website kan bijdragen aan het vergroten van kennis en het stimuleren van lezers om zelf ervaring op te doen met lichaamswerk. Dit kan tevens bijdragen aan meer bekendheid en erkenning van het Reichiaanse werk binnen de psychotherapie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s