Willem J Overvliet

Even voorstellen, mijn naam is Willem J Overvliet. (1938) Mijn dorst naar heelheid brachten mij ooit in contact met therapiegroepen en inspireerde mij  zelf therapeut te worden. Ik volgde diverse opleidingen in Reichiaanse-en Transpersoonlijke therapie. Sinds 1976 ben ik actief in de therapiewereld. Gedurende die periode ben ik langzamerhand gekomen tot een stijl van werken die ik Reichiaanse lichaamsgerichte therapie noem. Het  borduurt verder op het gedachtegoed van Wilhelm Reich en gebruikt  methoden, die voornamelijk  lichaamsgericht werken.

Hierbij wordt de mens als totaliteit van lichaam, en geest benaderd. Deze methoden zijn direct, dichtbij, intensief en diepgaand. Steeds meer mensen vragen specifiek naar lichaamsgerichte therapie . Want praten doen ze al jaren en meestal in vruchteloze vicieuze cirkels. Inmiddels is mijn praktijk na 46 jaar per 01-01-2023 gesloten en geef ik alleen nog een opleiding in Reichiaans Ademwerk  Deze website draagt dus de handtekening van meer dan zes en veertig jaar ervaring. Het geeft uitgebreide informatie voor vakgenoten in de geestelijke en lichamelijke gezondheid, maar ook voor andere belangstellenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s